Exclusive only  
Color search  
Orientation
Release
License
People
Age Group
Ethnicity
Image size
more filters

Recent searches

Loading...
Ermine ( Mustela erminea ) tail in white coat of winter on snow, Prealps.
860-286758 - Ermine ( Mustela erminea ) tail in white coat of winter on snow, Prealps.
Pronghorn (Antilocapra americana), male hiding behind tall grass in highland prairie, Yellowstone National Park, Wyoming, USA, North America
832-382858 - Pronghorn (Antilocapra americana), male hiding behind tall grass in highland prairie, Yellowstone National Park, Wyoming, USA, North America
A close look at night of Chameleon Parrotfish (Scarus chameleon) sleeping in a mucus bubble that is secreted from large glands in the gill cavity and protects them from parasites, Fiji
1116-39957 - A close look at night of Chameleon Parrotfish (Scarus chameleon) sleeping in a mucus bubble that is secreted from large glands in the gill cavity and protects them from parasites, Fiji
This soft coral crab or candy crab (Hoplophrys oatesii), is wearing a decoration of soft coral polyps on top of head as camouflage, Dumaguete, Philippines
1116-39948 - This soft coral crab or candy crab (Hoplophrys oatesii), is wearing a decoration of soft coral polyps on top of head as camouflage, Dumaguete, Philippines
Hippopotamus (Hippopotamus Amphibius), Arathusa Safari Lodge, Sabi Sand Reserve, Mpumalanga, South Africa
1116-40528 - Hippopotamus (Hippopotamus Amphibius), Arathusa Safari Lodge, Sabi Sand Reserve, Mpumalanga, South Africa
Giraffe's Neck, Kenya, Africa
1116-41062 - Giraffe's Neck, Kenya, Africa
Mountain hare (Lepus timidus) sitting in snow, winter coat, Cairngroms National Park, Scottish Highlands, Scotland, United Kingdom, Europe
832-379000 - Mountain hare (Lepus timidus) sitting in snow, winter coat, Cairngroms National Park, Scottish Highlands, Scotland, United Kingdom, Europe
Mountain hare (Lepus timidus) sitting in snow, winter coat, Cairngroms National Park, Scottish Highlands, Scotland, United Kingdom, Europe
832-378999 - Mountain hare (Lepus timidus) sitting in snow, winter coat, Cairngroms National Park, Scottish Highlands, Scotland, United Kingdom, Europe
Reticulated giraffe print
1172-2099 - Reticulated giraffe print
Animal Hides Drying At The Leather Tanneries In Bab Debbagh In The Medina
857-93472 - Animal Hides Drying At The Leather Tanneries In Bab Debbagh In The Medina
Livestock - Crossbred beef cattle feed on silage at a beef feedlot on a cold day / Ontario, Canada.
1116-39035 - Livestock - Crossbred beef cattle feed on silage at a beef feedlot on a cold day / Ontario, Canada.
Kirk's dik dik (Kirks dik-dik) (Madoqua kirkii), female, Ngorongoro Conservation Area, UNESCO World Heritage Site, Serengeti, Tanzania, East Africa, Africa
764-5123 - Kirk's dik dik (Kirks dik-dik) (Madoqua kirkii), female, Ngorongoro Conservation Area, UNESCO World Heritage Site, Serengeti, Tanzania, East Africa, Africa
Black rhinoceros (hook-lipped rhinoceros) (Diceros bicornis) pair, Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
764-5024 - Black rhinoceros (hook-lipped rhinoceros) (Diceros bicornis) pair, Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
Black rhinoceros (hook-lipped rhinoceros) (Diceros bicornis) pair, Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
764-5025 - Black rhinoceros (hook-lipped rhinoceros) (Diceros bicornis) pair, Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
Thomson's gazelle (Gazella thomsonii) buck drinking with reflection, Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
764-4993 - Thomson's gazelle (Gazella thomsonii) buck drinking with reflection, Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
Two black rhinoceros (hook-lipped rhinoceros) (Diceros bicornis), Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
764-4991 - Two black rhinoceros (hook-lipped rhinoceros) (Diceros bicornis), Ngorongoro Crater, Tanzania, East Africa, Africa
Portrait of Snake eel, Tonga
860-282720 - Portrait of Snake eel, Tonga
Open oyster shell with pearl
1178-3374 - Open oyster shell with pearl
Small fish hides in the venomous spines of a crown of thorns starfish (Acanthaster planci), Cairns, Queensland, Australia, Pacific
465-3374 - Small fish hides in the venomous spines of a crown of thorns starfish (Acanthaster planci), Cairns, Queensland, Australia, Pacific
Leopard (Panthera pardus) licking its paw, Namibia, Africa
832-377899 - Leopard (Panthera pardus) licking its paw, Namibia, Africa
Grant's zebra (Equus quagga boehmi, Equus burchellii boehmi), detailed view of the fur, found in Africa, captive, Germany, Europe
832-368084 - Grant's zebra (Equus quagga boehmi, Equus burchellii boehmi), detailed view of the fur, found in Africa, captive, Germany, Europe
Siberian tiger or Amur tiger (Panthera tigris altaica), detail of coat, Asian species, captive, Germany, Europe
832-367868 - Siberian tiger or Amur tiger (Panthera tigris altaica), detail of coat, Asian species, captive, Germany, Europe
Caribbean Flamingo (Phoenicopterus ruber ruber), detail
832-376401 - Caribbean Flamingo (Phoenicopterus ruber ruber), detail
Somali Giraffe (Giraffa camelopardalis reticulata), juvenile, mane with backlighting
832-369834 - Somali Giraffe (Giraffa camelopardalis reticulata), juvenile, mane with backlighting
Reticulated giraffe (Giraffa camelopardalis reticulata), skin detail, native to Africa, in captivity, Germany, Europe
832-368081 - Reticulated giraffe (Giraffa camelopardalis reticulata), skin detail, native to Africa, in captivity, Germany, Europe
Raccoon (Procyon lotor)
832-374948 - Raccoon (Procyon lotor)
Leopard Gecko (Eublepharis macularius), native to Asia, in captivity, North Rhine-Westphalia, Germany, Europe
832-368120 - Leopard Gecko (Eublepharis macularius), native to Asia, in captivity, North Rhine-Westphalia, Germany, Europe
Siberian tiger (Panthera tigris altaica), fur detail, from Asia, captive, Netherlands, Europe
832-368045 - Siberian tiger (Panthera tigris altaica), fur detail, from Asia, captive, Netherlands, Europe
Tanned and dyed animal skins, spread out on the pavement for drying, historic Medina quarter, Marrakesh, Morocco, Africa
832-320141 - Tanned and dyed animal skins, spread out on the pavement for drying, historic Medina quarter, Marrakesh, Morocco, Africa
Crocodile in muddy shallows of the Mossman River, Daintree, Australia
1161-1546 - Crocodile in muddy shallows of the Mossman River, Daintree, Australia
Crocodile in muddy shallows of the Mossman River, Daintree, Australia
1161-1545 - Crocodile in muddy shallows of the Mossman River, Daintree, Australia
Giant tortoise feeding on leaves on the Galapagos Islands
1161-483 - Giant tortoise feeding on leaves on the Galapagos Islands
Drought in Burkina Faso (formerly Upper Volta).  A white Land Rover 4-wheel drive vehicle drives past a dried out carcass.
1161-935 - Drought in Burkina Faso (formerly Upper Volta). A white Land Rover 4-wheel drive vehicle drives past a dried out carcass.
A giant tortoise feeding on leaves and a bird on the Galapagos Islands
1161-531 - A giant tortoise feeding on leaves and a bird on the Galapagos Islands
Man looking after baby elephants at an elephant orphanage near Kandy in Sri Lanka
1161-1093 - Man looking after baby elephants at an elephant orphanage near Kandy in Sri Lanka
The back foot of a giant tortoise on the Galapagos Islands
1161-532 - The back foot of a giant tortoise on the Galapagos Islands
Giant tortoise feeding on leaves on the Galapagos Islands
1161-533 - Giant tortoise feeding on leaves on the Galapagos Islands
Giant tortoise feeding on leaves on the Galapagos Islands
1161-530 - Giant tortoise feeding on leaves on the Galapagos Islands
Rabbit and beaver fur pelts hanging from rafters, Lower Fort Garry National Historic Site, Manitoba
1116-17919 - Rabbit and beaver fur pelts hanging from rafters, Lower Fort Garry National Historic Site, Manitoba
Portrait of a Marmot (Marmota) eating at a zoo in Halle, Saxony-Anhalt, Germany, Europe
832-37277 - Portrait of a Marmot (Marmota) eating at a zoo in Halle, Saxony-Anhalt, Germany, Europe
European fallow deer, fawn - (Dama dama dama)
832-22192 - European fallow deer, fawn - (Dama dama dama)
European edible frog, waterfrog (Rana esculenta) hiding in the water between Common duckweeds (Lemna minor), camouflage
832-28588 - European edible frog, waterfrog (Rana esculenta) hiding in the water between Common duckweeds (Lemna minor), camouflage
Burning hide, nepa
1196-230 - Burning hide, nepa
Gojahaven is a town in the far north of canada in 1000 where Inuits living Not many Inuits lots the skills of building an ingloo Only few old people still build them when they are hunting for animals
817-375660 - Gojahaven is a town in the far north of canada in 1000 where Inuits living Not many Inuits lots the skills of building an ingloo Only few old people still build them when they are hunting for animals
Gojahaven is a town in the far north of canada in 1000 where Inuits living Not many Inuits lots the skills of building an ingloo Only few old people still build them when they are hunting for animals
817-375664 - Gojahaven is a town in the far north of canada in 1000 where Inuits living Not many Inuits lots the skills of building an ingloo Only few old people still build them when they are hunting for animals
nurse shark and moray eel, Cayman Islands
1072-8 - nurse shark and moray eel, Cayman Islands
Coconut or Margined Octopus (Octopus marginatus) hiding in Paint Can. This animal often hides in the husk of coconut, and also in 1/2 shells (like clams) when young. Lembeh Strait, Sulawesi, Indonesia.   (rr)
1012-120 - Coconut or Margined Octopus (Octopus marginatus) hiding in Paint Can. This animal often hides in the husk of coconut, and also in 1/2 shells (like clams) when young. Lembeh Strait, Sulawesi, Indonesia. (rr)
juvenile whitemouth jacks, Uraspis helvola, and endemic Hawaiian sergeants, Abudefduf abdominalis, sheltering under offshore FAD buoy - Fish Aggregation Device, while juvenile brown booby, Sula leucogaster, and noddy (tern), Anous sp., resting on the top of it, split view, Kona Coast, Big Island, Hawaii, USA, Pacific Ocean
983-188 - juvenile whitemouth jacks, Uraspis helvola, and endemic Hawaiian sergeants, Abudefduf abdominalis, sheltering under offshore FAD buoy - Fish Aggregation Device, while juvenile brown booby, Sula leucogaster, and noddy (tern), Anous sp., resting on the top of it, split view, Kona Coast, Big Island, Hawaii, USA, Pacific Ocean
freckled driftfish, Psenes cyanophrys, sheltering under abandoned plastic gasoline tank in open ocean, offshore, Kona coast, Big Island, Hawaii, USA, Pacific Ocean
983-101 - freckled driftfish, Psenes cyanophrys, sheltering under abandoned plastic gasoline tank in open ocean, offshore, Kona coast, Big Island, Hawaii, USA, Pacific Ocean
loggerhead sea turtle, Caretta caretta, hatchling, sheltering among sargassum weed, Sargassum natans, a brown algae, for protection in open water, Sargasso Sea, Caribbean Sea, North Atlantic Ocean
983-41 - loggerhead sea turtle, Caretta caretta, hatchling, sheltering among sargassum weed, Sargassum natans, a brown algae, for protection in open water, Sargasso Sea, Caribbean Sea, North Atlantic Ocean
freckled driftfish, Psenes cyanophrys, sheltering under abandoned plastic gasoline tank in open ocean, offshore, Kona coast, Big Island, Hawaii, USA, Pacific Ocean
983-102 - freckled driftfish, Psenes cyanophrys, sheltering under abandoned plastic gasoline tank in open ocean, offshore, Kona coast, Big Island, Hawaii, USA, Pacific Ocean
Whitemargin stargazer (Uranoscopus sulphureus) hiding in sand waiting for prey to pass by.  Komodo, Indonesia, Pacific Ocean.
1067-35 - Whitemargin stargazer (Uranoscopus sulphureus) hiding in sand waiting for prey to pass by. Komodo, Indonesia, Pacific Ocean.
Whitemargin stargazer (Uranoscopus sulphureus) Adult fish hiding in sand using lure to attract prey.  Komodo, Indonesia, Pacific Ocean.
1067-34 - Whitemargin stargazer (Uranoscopus sulphureus) Adult fish hiding in sand using lure to attract prey. Komodo, Indonesia, Pacific Ocean.
The Magellanic Penguin (Spheniscus magellanicus) is a South American penguin, breeding in coastal Argentina, Chile and the Falkland Islands, with some migrating to Brazil. It is the most numerous of the Spheniscus penguins. Its nearest relatives are the African Penguin, the Humboldt Penguin and the Galápagos Penguin. Magellanic Penguins are medium-sized penguins which grow to be 61-76 cm (24-30 in) tall and weigh between 2.7 kg and 6.5 kg (5.9-14.3 lbs), with the males being larger than the females and weight dropping while each parent nurtures its young. Magellanic Penguins can live up to 25 years, while ages of 30 years have been reached in captivity. Nests are built under bushes or in burrows. Two eggs are laid. Incubation lasts 39-42 days, a task which the parents share in 10-15 day shifts. The chicks are cared for by both parents for 29 days and are fed every 2-3 days. Normally both are raised through adulthood, though occasionally only one chick is raised. Magellanic Penguins mate with the same partner year after year. The male reclaims his burrow from the previous year and wait to reconnect with his female partner. The females are able to recognize their mates through their call alone. Millions of these penguins still live on the coasts of Chile and Argentina, but the species is classified as "Near Threatened," primarily due to the vulnerability of large breeding colonies to oil spills, which kill 20,000 adults and 22,000 juveniles every year off the coast of Argentina.
979-4974 - The Magellanic Penguin (Spheniscus magellanicus) is a South American penguin, breeding in coastal Argentina, Chile and the Falkland Islands, with some migrating to Brazil. It is the most numerous of the Spheniscus penguins. Its nearest relatives are the African Penguin, the Humboldt Penguin and the Galápagos Penguin. Magellanic Penguins are medium-sized penguins which grow to be 61-76 cm (24-30 in) tall and weigh between 2.7 kg and 6.5 kg (5.9-14.3 lbs), with the males being larger than the females and weight dropping while each parent nurtures its young. Magellanic Penguins can live up to 25 years, while ages of 30 years have been reached in captivity. Nests are built under bushes or in burrows. Two eggs are laid. Incubation lasts 39-42 days, a task which the parents share in 10-15 day shifts. The chicks are cared for by both parents for 29 days and are fed every 2-3 days. Normally both are raised through adulthood, though occasionally only one chick is raised. Magellanic Penguins mate with the same partner year after year. The male reclaims his burrow from the previous year and wait to reconnect with his female partner. The females are able to recognize their mates through their call alone. Millions of these penguins still live on the coasts of Chile and Argentina, but the species is classified as "Near Threatened," primarily due to the vulnerability of large breeding colonies to oil spills, which kill 20,000 adults and 22,000 juveniles every year off the coast of Argentina.
The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae (Spanish: Caranca or Cauquén Marino). It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later. There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
979-4308 - The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae (Spanish: Caranca or Cauquén Marino). It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later. There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae (Spanish: Caranca or Cauquén Marino). It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later. There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
979-4309 - The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae (Spanish: Caranca or Cauquén Marino). It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later. There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
Gentoo penguins (Pygoscelis papua) in Antarctica. The Gentoo Penguin is one of three species in the genus Pygoscelis. It is the third largest of all penguins worldwide, with adult Gentoos reach a height of 51 to 90 cm (20-36 in).There are an estimated 80,000 breeding gentoo penguin pairs in the Antarctic peninsula area with a total population estimate of around 314,000 breeding pairs in all of Antarctica. Males have a maximum weight of about 8.5 kg (18.8 lbs) just before moulting, and a minimum weight of about 4.9 kg (10.8 lbs) just before mating. For females the maximum weight is 8.2 kg (18 lbs) just before moulting, but their weight drops to as little as 4.5 kg (10 lbs) when guarding the chicks in the nest. Birds from the north are on average 700 g (1.5 lbs) and 10 cm (4 in) taller than southern birds. They are the fastest underwater swimming penguins, reaching speeds of 36 km/h. Gentoo Penguins are listed as Near Threatened on the IUCN Red List.
979-4913 - Gentoo penguins (Pygoscelis papua) in Antarctica. The Gentoo Penguin is one of three species in the genus Pygoscelis. It is the third largest of all penguins worldwide, with adult Gentoos reach a height of 51 to 90 cm (20-36 in).There are an estimated 80,000 breeding gentoo penguin pairs in the Antarctic peninsula area with a total population estimate of around 314,000 breeding pairs in all of Antarctica. Males have a maximum weight of about 8.5 kg (18.8 lbs) just before moulting, and a minimum weight of about 4.9 kg (10.8 lbs) just before mating. For females the maximum weight is 8.2 kg (18 lbs) just before moulting, but their weight drops to as little as 4.5 kg (10 lbs) when guarding the chicks in the nest. Birds from the north are on average 700 g (1.5 lbs) and 10 cm (4 in) taller than southern birds. They are the fastest underwater swimming penguins, reaching speeds of 36 km/h. Gentoo Penguins are listed as Near Threatened on the IUCN Red List.
The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae. It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later.There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
979-4310 - The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae. It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later.There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae. It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later.There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
979-4311 - The Kelp Goose (Chloephaga hybrida), is a member of the duck, goose and swan family Anatidae. It is in the shelduck subfamily Tadorninae. It can be found in the Southern part of South America; in Patagonia, Tierra del Fuego, and the Falkland Islands. Males are a white color, with a black beak, and yellow feet. The females are dark brown, with transverse gray lines on the chest, and yellow feet. Kelp geese generally have clutches of 2-7 eggs. They prefer to hide their eggs in long grass. The eggs hatch about a month later.There are about 15,000 breeding pairs in existence. Kelp geese are noted for only eating kelp and will migrate along the coast of South America in order to find kelp, hence the name 'kelp geese'.
Sally lightfoot crab (Grapsus grapsus) in the litoral of the Galapagos Island Archipeligo, Ecuador. Pacific Ocean. This bright red crab is one of the most abundant invertabrates to be seen in the intertidal area of the Galapagos.
979-5820 - Sally lightfoot crab (Grapsus grapsus) in the litoral of the Galapagos Island Archipeligo, Ecuador. Pacific Ocean. This bright red crab is one of the most abundant invertabrates to be seen in the intertidal area of the Galapagos.
The Magellanic Penguin (Spheniscus magellanicus) is a South American penguin, breeding in coastal Argentina, Chile and the Falkland Islands, with some migrating to Brazil. It is the most numerous of the Spheniscus penguins. Its nearest relatives are the African Penguin, the Humboldt Penguin and the Galápagos Penguin. Magellanic Penguins are medium-sized penguins which grow to be 61-76 cm (24-30 in) tall and weigh between 2.7 kg and 6.5 kg (5.9-14.3 lbs), with the males being larger than the females and weight dropping while each parent nurtures its young. Magellanic Penguins can live up to 25 years, while ages of 30 years have been reached in captivity. Nests are built under bushes or in burrows. Two eggs are laid. Incubation lasts 39-42 days, a task which the parents share in 10-15 day shifts. The chicks are cared for by both parents for 29 days and are fed every 2-3 days. Normally both are raised through adulthood, though occasionally only one chick is raised. Magellanic Penguins mate with the same partner year after year. The male reclaims his burrow from the previous year and wait to reconnect with his female partner. The females are able to recognize their mates through their call alone. Millions of these penguins still live on the coasts of Chile and Argentina, but the species is classified as "Near Threatened," primarily due to the vulnerability of large breeding colonies to oil spills, which kill 20,000 adults and 22,000 juveniles every year off the coast of Argentina.
979-4975 - The Magellanic Penguin (Spheniscus magellanicus) is a South American penguin, breeding in coastal Argentina, Chile and the Falkland Islands, with some migrating to Brazil. It is the most numerous of the Spheniscus penguins. Its nearest relatives are the African Penguin, the Humboldt Penguin and the Galápagos Penguin. Magellanic Penguins are medium-sized penguins which grow to be 61-76 cm (24-30 in) tall and weigh between 2.7 kg and 6.5 kg (5.9-14.3 lbs), with the males being larger than the females and weight dropping while each parent nurtures its young. Magellanic Penguins can live up to 25 years, while ages of 30 years have been reached in captivity. Nests are built under bushes or in burrows. Two eggs are laid. Incubation lasts 39-42 days, a task which the parents share in 10-15 day shifts. The chicks are cared for by both parents for 29 days and are fed every 2-3 days. Normally both are raised through adulthood, though occasionally only one chick is raised. Magellanic Penguins mate with the same partner year after year. The male reclaims his burrow from the previous year and wait to reconnect with his female partner. The females are able to recognize their mates through their call alone. Millions of these penguins still live on the coasts of Chile and Argentina, but the species is classified as "Near Threatened," primarily due to the vulnerability of large breeding colonies to oil spills, which kill 20,000 adults and 22,000 juveniles every year off the coast of Argentina.
The Magellanic Penguin (Spheniscus magellanicus) is a South American penguin, breeding in coastal Argentina, Chile and the Falkland Islands, with some migrating to Brazil. It is the most numerous of the Spheniscus penguins. Its nearest relatives are the African Penguin, the Humboldt Penguin and the Galápagos Penguin. Magellanic Penguins are medium-sized penguins which grow to be 61-76 cm (24-30 in) tall and weigh between 2.7 kg and 6.5 kg (5.9-14.3 lbs), with the males being larger than the females and weight dropping while each parent nurtures its young. Magellanic Penguins can live up to 25 years, while ages of 30 years have been reached in captivity. Nests are built under bushes or in burrows. Two eggs are laid. Incubation lasts 39-42 days, a task which the parents share in 10-15 day shifts. The chicks are cared for by both parents for 29 days and are fed every 2-3 days. Normally both are raised through adulthood, though occasionally only one chick is raised. Magellanic Penguins mate with the same partner year after year. The male reclaims his burrow from the previous year and wait to reconnect with his female partner. The females are able to recognize their mates through their call alone. Millions of these penguins still live on the coasts of Chile and Argentina, but the species is classified as "Near Threatened," primarily due to the vulnerability of large breeding colonies to oil spills, which kill 20,000 adults and 22,000 juveniles every year off the coast of Argentina.
979-4973 - The Magellanic Penguin (Spheniscus magellanicus) is a South American penguin, breeding in coastal Argentina, Chile and the Falkland Islands, with some migrating to Brazil. It is the most numerous of the Spheniscus penguins. Its nearest relatives are the African Penguin, the Humboldt Penguin and the Galápagos Penguin. Magellanic Penguins are medium-sized penguins which grow to be 61-76 cm (24-30 in) tall and weigh between 2.7 kg and 6.5 kg (5.9-14.3 lbs), with the males being larger than the females and weight dropping while each parent nurtures its young. Magellanic Penguins can live up to 25 years, while ages of 30 years have been reached in captivity. Nests are built under bushes or in burrows. Two eggs are laid. Incubation lasts 39-42 days, a task which the parents share in 10-15 day shifts. The chicks are cared for by both parents for 29 days and are fed every 2-3 days. Normally both are raised through adulthood, though occasionally only one chick is raised. Magellanic Penguins mate with the same partner year after year. The male reclaims his burrow from the previous year and wait to reconnect with his female partner. The females are able to recognize their mates through their call alone. Millions of these penguins still live on the coasts of Chile and Argentina, but the species is classified as "Near Threatened," primarily due to the vulnerability of large breeding colonies to oil spills, which kill 20,000 adults and 22,000 juveniles every year off the coast of Argentina.
Vats for tanning and dyeing animal hides and skins, Chouwara traditional leather tannery in Old Fez, Fez, Morocco, North Africa, Africa
794-1305 - Vats for tanning and dyeing animal hides and skins, Chouwara traditional leather tannery in Old Fez, Fez, Morocco, North Africa, Africa
Neolithic re-enactment Stone Age man with fish spear paddling animal hide coracle boat on reed shore lake Kilmartin, Scotland
817-315976 - Neolithic re-enactment Stone Age man with fish spear paddling animal hide coracle boat on reed shore lake Kilmartin, Scotland
Foxes (Vulpes vulpes) circling a stone to hide themselves from each other, Denali National Park, Alaska, USA
832-27323 - Foxes (Vulpes vulpes) circling a stone to hide themselves from each other, Denali National Park, Alaska, USA
Alpine Marmot (Marmota marmota), Hohe Tauern National Park, Carinthia, Austria, Europe
832-9077 - Alpine Marmot (Marmota marmota), Hohe Tauern National Park, Carinthia, Austria, Europe
Small Red scorpionfish Scorpaena notata, Mediterranean Sea.
832-11606 - Small Red scorpionfish Scorpaena notata, Mediterranean Sea.
Walking - or Celebes Leaf Insect (Phyllium celebicum)
832-17074 - Walking - or Celebes Leaf Insect (Phyllium celebicum)
Red Fox (Vulpes vulpes) in its burrow in the snow, Knuell Wildlife Park, Homberg, North Hesse, Germany, Europe
832-13542 - Red Fox (Vulpes vulpes) in its burrow in the snow, Knuell Wildlife Park, Homberg, North Hesse, Germany, Europe
Hippopotamus (Hippopotamus amphibius), Masia Mara, national park, Kenya, East Africa
832-1601 - Hippopotamus (Hippopotamus amphibius), Masia Mara, national park, Kenya, East Africa
Robust Ghost Pipefish, Solenostomus cyanopterus.
832-11655 - Robust Ghost Pipefish, Solenostomus cyanopterus.
Gelada or Gelada Baboon (Theropithecus gelada) male holding infant, Rheine Zoo, North-Rhine Westphalia, Germany, Europe
832-23496 - Gelada or Gelada Baboon (Theropithecus gelada) male holding infant, Rheine Zoo, North-Rhine Westphalia, Germany, Europe
Two cheetahs (Acinonyx jubatus)
832-23722 - Two cheetahs (Acinonyx jubatus)
Gelada or Gelada Baboon (Theropithecus gelada) male, portrait, Rheine Zoo, North-Rhine Westphalia, Germany, Europe
832-23498 - Gelada or Gelada Baboon (Theropithecus gelada) male, portrait, Rheine Zoo, North-Rhine Westphalia, Germany, Europe
perfectly camouflaged. Robust Ghost Pipefish, Solenostomus cyanopterus, mimic the seagrass in which they live.
832-11657 - perfectly camouflaged. Robust Ghost Pipefish, Solenostomus cyanopterus, mimic the seagrass in which they live.
Arctic Fox (Alopex lagopus) portrait, northern Norway, Scandinavia, Europe
832-1930 - Arctic Fox (Alopex lagopus) portrait, northern Norway, Scandinavia, Europe
Bonnet monkey Macaca radiata sitting and eating with Babies at Kumbharli Ghat, Maharashtra, India
817-190268 - Bonnet monkey Macaca radiata sitting and eating with Babies at Kumbharli Ghat, Maharashtra, India
North America, Canada, Quebec, Iles de la Madeleine, harp seal (Phoca groenlandica)
817-190977 - North America, Canada, Quebec, Iles de la Madeleine, harp seal (Phoca groenlandica)
One week old Bany Gorilla
817-191161 - One week old Bany Gorilla
Natterjack (Bufo calamita) hides under a stone
817-174193 - Natterjack (Bufo calamita) hides under a stone
Ural Owl (Strix uralensis), Finland
817-127768 - Ural Owl (Strix uralensis), Finland
Monarch butterfly (Danaus plexippus) Adult emerging from chrysallis, Lively, Ontario, Canada
817-123242 - Monarch butterfly (Danaus plexippus) Adult emerging from chrysallis, Lively, Ontario, Canada
Monarch butterfly (Danaus plexippus) Late stage chrysallis- Adult about to emerge, Lively, Ontario, Canada
817-123240 - Monarch butterfly (Danaus plexippus) Late stage chrysallis- Adult about to emerge, Lively, Ontario, Canada
Eastern gray tree frog (Hyla versicolor), Green phase individual resting on garden hosta, Ontario
817-123254 - Eastern gray tree frog (Hyla versicolor), Green phase individual resting on garden hosta, Ontario
Hamster in pocket.
817-49051 - Hamster in pocket.
Kitten & Primroses
817-49280 - Kitten & Primroses
Barn Owls (Tyto alba)
817-947 - Barn Owls (Tyto alba)
Fallow Deer (Axis axis)
817-2409 - Fallow Deer (Axis axis)
Coral Hermit Crab (Paguritta harmsi), Solomon Islands.
817-11846 - Coral Hermit Crab (Paguritta harmsi), Solomon Islands.
Ostrich in the desert
817-1271 - Ostrich in the desert
Hippopotamus (Hippopotamus amphibius), Masai Mara National Reserve, Kenya, East Africa, Africa
772-1953 - Hippopotamus (Hippopotamus amphibius), Masai Mara National Reserve, Kenya, East Africa, Africa
Impala, South Luangwa National Park, Zambia, Africa
741-2698 - Impala, South Luangwa National Park, Zambia, Africa
Primate skulls for sale in the market at Vogan, Togo, West Africa, Africa
225-3519 - Primate skulls for sale in the market at Vogan, Togo, West Africa, Africa
Polar bear (Ursus maritimus) cubs looking out of the den, Wapusk National Park, Churchill, Hudson Bay, Manitoba, Canada, North America
748-546 - Polar bear (Ursus maritimus) cubs looking out of the den, Wapusk National Park, Churchill, Hudson Bay, Manitoba, Canada, North America
Male lion, Panthera leo, in the grass, Kruger National Park, South Africa, Africa
743-49 - Male lion, Panthera leo, in the grass, Kruger National Park, South Africa, Africa
Polar Bear with cubs, (Ursus maritimus), Churchill, Manitoba, Canada
748-55 - Polar Bear with cubs, (Ursus maritimus), Churchill, Manitoba, Canada
Close-up of Nile crocodile (Crocodylus niloticus), Kruger National Park, South Africa, Africa
743-448 - Close-up of Nile crocodile (Crocodylus niloticus), Kruger National Park, South Africa, Africa